top of page

Match van Fort Smakelijk met de Stichting WéViGé


Donderdag 3 juli j.l. werd de gemaakte match door WéViGé verzilverd

( i.s.m. Samen in de Regio). Deelnemers aan de activiteiten en vrijwilligers hadden in de middag een gezellig samenzijn met een bezoek aan de “Tropical Zoo” in Kwadendamme. Toen het gezelschap, van 45 personen, in de avond arriveerden bij restaurant Fort Smakelijk aan de Bernadettestraat werden zij persoonlijk ontvangen en welkom geheten door Kees Bronkhorst. De medewerkers van Fort Smakelijk begeleiden persoonlijk de gasten die voornamelijk visueel beperkt zijn.

Het dinerbuffet was zo samengesteld dat het gemakkelijk was om er van te genieten, zo was er een vispannetje en een stoofvlees gerecht. Ook het dessertbuffet lieten de gasten zich goed smaken. Uit voornoemde blijkt, volgens het bestuur van WéViGé, hoe multifunctioneel Fort Smakelijk is en het voor iedereen mogelijk is, al dan niet met een beperking, om te genieten van een gezonde maaltijd.

Als tegenprestatie promoot WéViGé Fort Smakelijk bij haar activiteiten, op de website www.wevige.nl en Facebook.com/wevige

uitstapje wevige juli 2014 C.JPG
uitstapje wevige juli 2014 D.JPG


bottom of page