top of page

Kerstinn WéViGé Donderdag 18 december 2014


De jaarlijkse Kerstinn van de stichting WéViGé was, dankzij de medewerking van velen, weer een groot succes. Het bestuur was met de vrijwilligers al in de ochtend aanwezig in het ouderensteunpunt aan het Zonneplein in Bergen op Zoom. De zaal en tafels werden feestelijk versierd met o.a. de Kerststukjes welke werden gemaakt door Siska en Ad Dons.

Vanaf 13.00 uur kwamen de gasten, visueel gehandicapte senioren, binnen en ondanks het slechte weer was iedereen present. De muzikale omlijsting werd verzorgd door The Music Company. De liederen nodigden de aanwezigen uit tot meezingen.

Intussen werden de heerlijkheden van Bakker Groffen en Partybureau Sardonos en de hapjes gemaakt door Joke Bleiji en Joke van der Vloet geserveerd en vonden gretig aftrek.

Kerstinn 2014 007.JPG
Kerstinn 2014 004.JPG
20141218_141122.jpg

Iedereen ontving een doos bonbons die werd aangeboden door de Volenteers van

SABIC. Voor de vrijwilligers was er een Kerstpakket.

Na afloop gingen al de aanwezigen met een tevreden gevoel naar huis.


bottom of page