top of page

Geslaagde Kerstinn van WéViGé


Donderdagmiddag 19 december werd in Ouderen steunpunt Zonneplein de jaarlijkse Kerstinn gehouden voor senioren met een visuele beperking. In de ochtend werd de zaal feestelijk ingericht door de vrijwilligers en werden de broodjes, beschikbaar gesteld door Titurel, met de producten van Sardonos belegd.

Na het openingswoord van erelid Jan van Pul nam voorzitter Kees Spikker het programma door. Terwijl de koffie en broodjes werden geserveerd verzorgde het Koor van Tante Door een wervelend optreden en het nodigde de bezoekers uit om mee te zingen. De hapjes, beschikbaar gesteld door Tante Louise, liet iedereen zich goed smaken.

In de pauze kwamen Corina van Sabic met Juf Vivy met de leerlingen Evy en Ansje van de Montessorischool de door hen gemaakte bonbons overhandigen. Ook werden er prijzen uitgereikt van het Panbiljart toernooi aan: Lilian Dietvorst 1e, Kees Koevoets 2e en Anneke Klaassen 3e. De 1e prijs, een Trofee, was vervaardigd door Ciska en Ad Dons.

Na afloop ging iedereen voldaan naar huis. Het bestuur en vrijwilligers van WéViGé wenst iedereen prettige kerstdagen en een goed en gezond 2020. De volgende Netwerk bijeenkomst is donderdag 9 januari.


bottom of page