top of page

Jaarlijks uitstapje naar Berkenhof Tropical Zoo


Donderdag 3 juli vond het jaarlijkse uitstapje plaats van de stichting WéViGé. In 12 personenauto’s vertrok het gezelschap naar Zeeland. Er werd een bezoek gebracht aan de Tropical Zoo in Kwadendamme. Nadat de gasten hadden genoten van de koffie met een Zeeuwse bolus ging men de vlindertuin in. Dit is een bijzondere gewaarwording voor mensen met een visuele beperking als de vlinders e.d. langs je vliegen en je deze kunt aanraken. Ook de grote beelden van dinosaurussen en andere waren bijzonder temeer daar deze konden worden betast. Velen lieten ook de wurgslang rond de hals deponeren door de trainer. De middag werd besloten op het terras waarna de tocht terug ging naar Bergen op zoom voor een diner.

uitstapje wevige juli 2014 B.JPG
uitstapje wevige juli 2014 A.JPG


bottom of page