top of page

Kerst Inn weer geslaagd


Donderdagmiddag 20 december was het Ouderen steunpunt Zonneplein weer gevuld met senioren met een visuele beperking. In de ochtend waren de bestuursleden en de vrijwilligers druk in de weer met de voorbereidingen. De broodjes en lekkers werden opgehaald bij Titurel in Putte, bij Tante Louise werden de schalen met heerlijke hapjes opgehaald. Intussen was het beleg met jus d'orange door Sardonos Partyservice bezorgd. Dit gebeurde ook met de kerststukjes van de Bloemenstal uit Halsteren.

Het duo Amazing zorgde voor een geweldig optreden met nummers uit de jaren 60 en 70. Om 14.45 uur kwam er een delegatie van de Montessorischool, groep 6 en 7, met juf Vivy op bezoek. Ook Corina Lisapali van Sabic was hierbij aanwezig met als verassing doosjes bonbons die door de leerlingen, middels een workshop, waren gemaakt.

Secretaris Kees Spikker ontving van Sabic een printer voor de Stichting. De gasten ontvingen bij vertrek een kalender en een doosje bonbons en voor de vrijwilligers was er voor hun inzet een staatslot met een kerststukje mede mogelijk door een donatie van Lionsclub Bergen op Zoom.

Iedereen ging zeer tevreden naar huis met dank aan iedereen die deze kerstinn op welke wijze dan ook mogelijk heeft gemaakt.


bottom of page