top of page

Stichting Vigeta Visueel Gehandicapten Tandemtochten

De tandemtochten

Jaarlijks worden er minimaal 20 regionale tandemtochten gehouden in Westelijk Noord-Brabant en Tholen. Om de zelfwerkzaamheid en de betrokkenheid met het werk van Vigeta zoveel mogelijk te bevorderen, wordt door de visueel gehandicapten zelf de tandemtochten uitgezet, uiteraard met haar of zijn voorrijder of voorrijdster. De routes zijn ongeveer 40 km. lang en de gemiddelde rijsnelheid ligt rond de 16 km. per uur.

 

Tandemvakantie-midweek

Sinds 1983 organiseert Vigeta ieder jaar een tandemvakantie-midweek. Deze wordt gehouden, indien mogelijk, in diverse streken van Nederland De deelnemers verblijven dan in groepsaccomodaties met volledige verzorging. Iedere dag worden er tochten verreden van ca. 60 km.

 

Tevens worden er excursies georganiseerd naar bezienswaardigheden in de streek. Bowlingcompetitie. Daar in de wintermaanden niet gereden wordt, zouden onderlinge contacten die zijn ontstaan, kunnen worden verwaarloosd. Daarom zocht de stichting naar een oplossing voor dit probleem en vond deze in de vorm van een bowlingcompetitie.

Stichting Vigeta Logo

Voor informatie kunt u contact opnemen met Stichting Vigeta.

Telefoon 0164 - 68 27 96

 

Website: http://www.vigeta.nl

bottom of page