top of page

Het vakantiebureau, vakanties met aandacht

Het vakantiebureau organiseert al ruim 50 jaar vakantieweken op prachtige locaties in Nederland voor mensen die graag zorgeloos op vakantie willen. Zij verwelkomen senioren, maar ook de mensen die in het dagelijks leven extra zorg of begeleiding nodig hebben. De vakanties worden mogelijk gemaakt door de inzet van zo’n 1.400 vrijwilligers per jaar. De vakanties staan bekend om hun goede sfeer, de ruimte die men als individu krijgt en de wederzijdse verbondenheid tussen gast en vrijwilliger.

 

 

Dennenheul:

Dennenheul is schitterend gelegen midden in de Veluwse bossen rond Ermelo. Het is een oase van rust, natuur en gastvrijheid, waar vooral de blinde en slechtziende gast zich spoedig thuis voelt. Het vakantiehotel is aangepast voor mensen met een visuele handicap. Met behulp van vaste looproutes kunt u de weg vinden in het huis. Op elke kamer is een reliëfplattegrond aanwezig. Het 18 ha. grote bosterrein is gemakkelijk begaanbaar vanwege voorzieningen zodat men zelfstandig een ommetje kan maken.

 

Ongeveer een derde van alle overnachtingen wordt ingevuld door de blinde en slechtziende gast. De meerderheid van hen is al jaren "stamgast"; het beste bewijs van een goed verblijf!

Het Vakantiebureau Logo

Voor meer informatie over Vakantie Hotel Dennenheul

 

Telefoonnummer: 0341 - 56 86 00

Website: http://www.hetvakantiebureau.nl

E-mail: dh@congrescentrum.com

 

Vakantie Hotel Dennenheul valt onder Het Vakantiebureau

 

Telefoon: 0318 - 48 66 10

Website: http://www.hetvakantiebureau.nl

E-mail: info@hetvakantiebureau.nl

 

Postadres:Postbus 6

6740 AA LUNTEREN

 

Bezoekadres: Westhofflaan 2

6741 KH LUNTEREN

bottom of page