top of page

Worldwide Vision

Worldwide Vision is een groothandel annex postorderbedrijf met een eigentijdse visie dat hulpmiddelen levert ten behoeve van mensen met een visuele beperking.

 

Recent onderzoek heeft aangetoond dat alleen al in Nederland ongeveer zeshonderduizend mensen problemen hebben met hun gezichtsvermogen. Uit ervaring weten wij bij Worldwide Vision hoe lastig het soms is om blind of slechtziend te zijn.

 

Goede hulpmiddelen vormen vaak een essentiële voorwaarde voor integratie in de wereld om ons heen. Aangepaste producten maken dagelijkse activiteiten vaak gemakkelijker. Maar ook bij hobby's, sport- beoefening, vrijetijdsbesteding of ontspanning kunnen hulpmiddelen een prima oplossing bieden.

 

Worldwide Vision stelt zich onder andere ten doel deze vaak wereldwijd geproduceerde artikelen aan haar clientèle aan te bieden.

 

Het assortiment

Het assortiment van Worldwide Vision bestaat momenteel uit ruim zeshonderd artikelen en is tot stand gekomen door de vele internationale contacten, welke een goed inzicht geven in vraag en aanbod van aangepaste producten. Onze collectie richt zich voornamelijk op de zogenaamde A.D.L.-artikelen ofwel praktische hulpmiddelen voor dagelijkse levensbehoeften. Ook in de toekomst kunt u van Worldwide Vision verwachten dat nieuwe ontwikkelingen en toepassingen nauwlettend zullen worden gevolgd, waardoor het assortiment voortdurend zal worden uitgebreid en blijft meegroeien met nieuwe technieken en ontwikkelingen.

U kunt terecht bij Worldwide Vision op het volgende adres.

 

Bezoekadres:

 

Worldwide Vision

Luxemburgstraat 7

5061 JW Oisterwijk

 

Telefoon 013 52 85 666

 

 

www.worldwidevision.nl

 

Logo World Wide Vision
bottom of page